MALATYA / AKÇADAĞ - Akçadağ Halk Eğitim Merkezi ve ASO

Ock

İlçemiz servis şoförlerine yönelik "Okul Servis Araç Şoförleri Eğitimi Kursu" bugün(15.01.2018) itibariyle başlamıştır.

Ock

Açık Öğretim Lisesi 2017/2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 23 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

Muay Thai Avrupa Üçüncüsü Öğrencimiz Fadimegül KIRTEKE

Kas

Kurumumuz tarafından hazırlanan "Biz de Sığarız" ERASMUS+ projesi için yapılan ilk toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ARSLAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,  Daire Amirleri ve kurumumuz personeli katılmıştır. Kahvaltılı toplantıda proje hakkında bilgi verilip, fikir alış-verişinde bulunulmuştur.

Ekm

13 Ekim 2017 Cuma günü saat 10:35´de kurumumuzda Deprem ve Yangın tatbikatı yapıldı.

Mrt

Kurumumuz Web Sayfasına 22.03.2017 tarihi itibariyle yeni bilgiler eklenmiştir.

Mrt

Kursiyerlerimiz Levent Vadisi Seyir Terasında Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Mrt

Uzak mahallelerde açılan halı kurslarımız ziyaret edildi.

Ekm

Türkiye´nin ev sahipliğinde Ordu´da düzenlenen Yıldız ve Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası´nda kursiyerimiz Hatice AKBAŞ şampiyon oldu.

Eyl

Kurumumuz bünyesinde çalışan usta öğreticilerimizle değerlendirme toplantısı yapıldı.

Eyl

15 Temmuz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz İçin Türkiye Tek Yürek