MALATYA / AKÇADAĞ - Akçadağ Halk Eğitim Merkezi ve ASO

May

Açık Öğretim Lisesi 2017/3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 20 Mayıs 2018 Pazar günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

May

4. Malatya Hayat Boyu Öğrenme Şenliklerine katılan Akçadağ Halk Eğitimi Merkezi standları yoğun ilgi gördü.

Mrt

05-10 Mart 2018 tarihleri arasında Ukrayna´da yapılan Karpatyan Uluslararası Bayanlar Boks turnuvasında ülkemizi temsil eden kurumumuz öğrencilerinden Hatice AKBAŞ şampiyon olarak bizleri gururlandırmıştır. Öncelikle Hatice Akbaş´a ve bu şampiyonlukta emeği geçen herkese bize bu gururu yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının 2.döneminde ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliğiyle birlikte kurumumuz bünyesinde de açılan ve kar topu misali gittikçe çoğalan bir şekilde devam etmektedir.

Ock

İlçemiz servis şoförlerine yönelik "Okul Servis Araç Şoförleri Eğitimi Kursu" bugün(15.01.2018) itibariyle başlamıştır.

Ock

Açık Öğretim Lisesi 2017/2. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 23 Ocak 2018 Salı günü mesai bitimine kadar kayıt işlemlerini yapabileceklerdir.

Muay Thai Avrupa Üçüncüsü Öğrencimiz Fadimegül KIRTEKE

Kas

Kurumumuz tarafından hazırlanan "Biz de Sığarız" ERASMUS+ projesi için yapılan ilk toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp IŞIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ARSLAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri,  Daire Amirleri ve kurumumuz personeli katılmıştır. Kahvaltılı toplantıda proje hakkında bilgi verilip, fikir alış-verişinde bulunulmuştur.

Ekm

13 Ekim 2017 Cuma günü saat 10:35´de kurumumuzda Deprem ve Yangın tatbikatı yapıldı.

Mrt

Kurumumuz Web Sayfasına 22.03.2017 tarihi itibariyle yeni bilgiler eklenmiştir.

Mrt

Kursiyerlerimiz Levent Vadisi Seyir Terasında Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Mrt

Uzak mahallelerde açılan halı kurslarımız ziyaret edildi.