MALATYA / AKÇADAĞ - Akçadağ Halk Eğitim Merkezi ve ASO

Çok Kıymetli Öğrencimiz,

Açık öğretim okullarında okurken aynı zamanda meslek sahibi olmak ister misiniz?

Nis

İŞKUR Destekli kurslarımıza kayıtlar başlamıştır.Müracaatlar şahsen yapılacaktır.

Ekm

Tem

Ek sınava başvuran öğrenciler; istedikleri taktirde ders ve sınav merkezi değişikliklerini 26 Temmuz - 03 Ağustos 2016 tarihi mesai bitimine kadar yapabileceklerdir.

Tem

Kas

Kurumumuzda açılacak olan katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği kursu müracaatları başlamıştır. 20.11.2015 tarihine kadar devam edecektir.

Ekm

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Merkez ve köylerde açılması düşünülen kurslarda görevlendirilmek üzere "Ücretli Usta Öğretici" alınacaktır. Başvurular 5 Ekim - 9 Ekim 2015 tarihleri arasında alınacaktır.

Eyl

İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı İlçemiz Kaymakamı Sayın Serdar DEMİRHAN başkanlığında 10.09.2015 Perşembe günü saat 14:00´da yapıldı.

Eyl